Verzenden, bezorgen of afhalen

 

Orderbevestiging

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u per e-mail een orderbevestiging . Hierin staat nogmaals een overzicht van alle bestelinformatie. Als u geen email heeft ontvangen controleer dan of de bevestiging niet in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen.

 

Verzenden

Wij vinden het belangrijk om uw bestelling goed en snel af te leveren. Als een order voor 16:00 uur geplaatst is, én de betaling is bijgeschreven, dan zorgen wij ervoor dat het pakket nog diezelfde dag verzonden wordt. Mits de bestelde artikelen op voorraad zijn.

Het kan ook voorkomen dat wij de artikelen direct vanuit onze leveranciers laten versturen. Op de website is dan ook aangegeven dat de levertijd één tot vier werkdagen zal bedragen. Bij een langere levertijd nemen wij contact met u op.

Natuurlijk zijn wij voor wat betreft de levertijden ook afhankelijk van de transportdienst. Wij verzenden pakketten via PostNL welke de pakketten doorgaans binnen één á twee werkdagen aflevert.

Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Mist u ook deze aflevering, dan kunt u de bestelling binnen zeven dagen ophalen op het postkantoor.

Verzenden in het buitenland

In principe verzenden wij alleen naar adressen in Nederland en België. Hierop zijn namelijk de verzendkosten en leveringsvoorwaarden in onze webshop afgestemd. Wilt u een bestelling plaatsen en u bent woonachtig in een ander land, neem gerust via e-mail contact met ons op en wij brengen u zo spoedig mogelijk op de hoogte van de dan geldende verzendkosten. Ons e-mail adres is info@carsounds.nl

Verzendbevestiging

Op de dag dat het pakket verzonden wordt, sturen wij u hiervan s’avonds een bevestiging.

 

Afhalen

Uiteraard kunt u producten bij ons afhalen. U hoeft van tevoren geen afspraak te maken, echter het is wel aan te bevelen om de  producten te reserveren.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de producten én op gebied van inbouw kunnen wij u dan ook van advies voorzien.

 

Heeft u nog vragen? Bel ons even op 076-5019637 of mail ons: info@carsounds.nl