Carsounds winkel

Wie zijn wij:

Carsounds Etten-Leur is een bedrijf dat gespecialiseerd is in carhifi, navigatie-systemen, multi-media, telefonie, alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en diverse electronische accessoires welke het autorijden comfortabeler maken. Dit doen wij al meer dan vijfentwintig jaar !

Dankzij onze jarenlange ervaring met deze producten kunnen wij u een uitgebreid advies geven. Ook als u een artikel via onze webshop koopt kunt u een beroep doen op onze kennis.  Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de apparatuur door ons op professionele wijze in uw auto te monteren.

Wij leveren en monteren de betere merken caraudio en navigatie-systemen, dit in een enorm uitgebreid assortiment en grotendeels uit voorraad leverbaar. Door het zorgvuldig in de gaten houden van de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij in ieder budget en in iedere auto een passende oplossing bieden tot een perfect geluid. Carsounds werkt alleen rechtstreeks samen met de officiele importeurs waardoor u verzekerd bent van de juiste garantie-voorwaarden.

 

Hier vind u ons:

Carsounds is gevestigd aan het Vincent van Goghplein 2 te Etten-Leur.Dit is nabij het centrum van Etten-Leur en voorzien van volop gratis parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u telefonisch contact met ons opnemen 076-5019637 of ons mailen info@carsounds.nl, maar het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze ruim gesorteerde showroom waar u tal van auto-radio’s, navigatiesystemen, beeldschermen, versterkers, subwoofers, etc. kunt zien. In onze demonstratiekasten zijn zeer veel speakers geplaatst welke u kunt beluisteren en vergelijken.

Grote verscheidenheid in demonstratie-apparatuur: 

Wij bieden u de mogelijheid om kwalitatief hoogwaardige speakers, subwoofers en versterkers te beluisteren. Ook zorgen wij ervoor dat in onze demonstratiekasten steeds de nieuwste radio’s, navigatiesystemen en beeldschermen te bewonderen zijn.

Om tot een goede vergelijking te komen van de speakers welke het beste aansluiten bij uw muzieksmaak kunt u bij ons de volgende merken beluisteren: * JL Audio * German Maestro * Gladen Audio * BLAM * Precision Power  * Hertz * Pioneer * MTX * Rockford Fosgate * Audison * Kenwood * Kicker * Ground Zero * Phoenix Gold

Natuurlijk is het mogelijk om, indien uw auto reeds voorzien is van een versterker, samen met ons een subwoofer in uw auto te proberen.

logo united carshops

United Carshops

 

 

Carsounds Etten-Leur is lid van United Carshops. Dit is een samenwerkingsverband van meer dan 60 inbouwspecialisten in Nederland.

Voor bedrijven of leasemaatschappijen die landelijk werken kan het zeer handig zijn om te profiteren van lokale service in de buurt van de berijder. Dankzij de landelijke dekking van United Carshop leden is dit geen enkel probleem.

Ook behoort centrale facturatie via United Carshops tot de mogelijkheden. U laat bijvoorbeeld het wagenpark van uw bedrijf op diverse plaatsen in Nederland voorzien van handsfreecarkits of ritregistratiesystemen en ontvangt hiervoor één factuur.
P9240534

 

Bedrijfsinformatie:

Adresgegevens winkel en werkplaats:P9240531

Carsounds Etten-Leur VOF

Vincent van Goghplein 2

4872 BB  Etten-Leur

 

telefoon: 076-5019637

fax: 076-5036881

 

e-mail: info@carsounds.nl

 

 

Bankgegevens:P9240536

Rabobank West-Brabant Noord

rekeningnummer: NL55RABO0114858802

BIC= RABONL2U

 

 

KVK: 56793413

BTW-nummer: NL852304353B01