Inbouw/montage

Carsounds Etten-Leur is niet alleen een winkel maar ook een inbouwcentre. Alle electronica producten die wij verkopen – of die reeds in uw bezit zijn – kunnen wij op professionele wijze monteren. Dit geldt niet alleen voor caraudio maar ook voor navigatiesystemen, handsfreecarkits, cruisecontrols, enz.

Naast montage in personenwagens voorzien wij ook regelmatig bestelwagens en vrachtwagens van camerasystemen, track&trace en vaste telefoons.

 

Caraudio:

Of u nu op zoek bent naar een autoradio met speakers óf u zoekt een installatie waarmee u zelfs aan carhifi-wedstrijden ( soundquality én SPL) kunt deelnemen; Carsounds heeft het!
Ook op het gebied van verbeteren of aanvullen van een standaard-installatie welke reeds in een auto aanwezig is, heeft Carsounds ruime ervaring.
Denk hierbij aan het aansluiten van versterkers, actieve subwoofers, iPod,-en USB interfaces en dergelijke op originele headunits.

Wij leveren voor de meeste auto’s panelen zodat radio’s of speakers welke in de auto een afwijkende maat hebben toch gemonteerd kunnen worden. Voor een aantal auto’s leveren wij zelfs complete doorboards welke op de bestaande deurpanelen worden gemonteerd zodat meerdere speakers te plaatsen zijn. Dit ziet eruit alsof het origineel zo had moeten zijn.Jehnert Porsche

De auto als rijdende concertzaal

Wij zijn in staat om u in uw auto zodanig van een optimaal geluid te laten genieten dat u het zal ervaren alsof u in een rijdende concertzaal zit.
De daarvoor benodigde apparatuur kunnen we zodanig in de auto integreren dat er vrijwel niets van te zien is. Anderzijds is het echter ook mogelijk om een “show-install” te maken waarbij de apparatuur op een fraaie wijze in de kofferruimte wordt verwerkt. Dat wij hiermee ook ruimschoots ervaring hebben blijkt wel uit het feit dat wij voor diverse leveranciers demonstratie-auto’s hebben gebouwd.

 

Navigatie, Multimedia en camerasystemen:dakscherm

Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van navigatiesystemen, beeldschermen, DVD, achteruitrijcamera’s en weten dit perfect in iedere auto te integreren. Of het nu gaat om een   2DIN navigatiesysteem in het dashboard of beeldschermen in de hoofdsteunen of tegen de dakhemel, na montage bij Carsounds zou men haast denken dat deze producten ‘af-fabriek’ zijn gemonteerd.

Naast het installeren van vaste navigatiesystemen kunnen wij er ook voor zorgen dat portable navigatiesystemen van bijvoorbeeld TomTom of Garmin met speciale beugels aan het dashboard worden gemonteerd. Wij zorgen er dan ook voor dat de kabels netjes achter het dashboard worden weggewerkt.

Carsounds levert al jaren een grote verscheidenheid aan achteruitrijcamera’s voor inbouw,- of opbouwmontage. De kwaliteit van deze camera’s uit zich in een haarscherp beeld, prima sluitertijd en optimale breedtehoek.

Naast deze achteruitrijcamera’s voor personenwagens leveren en monteren wij ook de wat grotere ” heavy-duty ”-camera’s welke worden toegepast op vrachtwagens, bedrijfswagens en campers:

camera Ducato

 

Alarmsystemen / voertuigvolgsystemen:

Wij hebben besloten om per 1 januari 2019 – na ruim 25 jaar – onze SCM-erkenning niet meer te verlengen. Het is nog steeds mogelijk om alarmsystemen en voertuigvolgsystemen bij ons te laten monteren echter dan puur voor uw eigen belang, niet vanuit het oogpunt van de verzekeringsmaatschappij. Een SCM-certificaat wordt hierbij uiteraard niet meer verstrekt.

Helaas is het vanaf dat moment ook niet meer mogelijk om de periodieke keuring van uw reeds aanwezige alarmsysteem uit te voeren.

Handsfreecarkits:

Wij bieden u de mogelijkheid om veilig te telefoneren in uw auto. Een handsfreecarkit is een door de overheid verplicht systeem, zodat de veiligheid in het verkeer voor u en andere weggebruikers veilig en verantwoord blijft. Voor uzelf is het natuurlijk ook veel prettiger om niet met de telefoon in de hand te hoeven bellen of nummers kiezen. De boete voor niet-handsfree bellen is tegenwoordig al hoger dan de aanschafprijs van een handsfreecarkit of radio met Bluetooth.

Wij leveren en monteren de professionele carkits naar iedere wens.  Tevens kunt u ervoor kiezen een telefoonhouder ( met laadfunctie ) te laten plaatsen op een telefoonconsole, dit is een zeer fraaie oplossing om uw telefoon op een stevige manier te bevestigen aan het dashboard, waarbij het lijkt alsof dit ‘af-fabriek’ aanwezig is.carkits

 

Parrot software-update: 

Is uw Parrot CK3100 / CK3000 carkit ook toe aan een nieuwe software wegens aanschaf van een nieuwe GSM ?

U kunt bij ons terecht voor een nieuwe software. Het is ook mogelijk om uw koppelbox naar ons op te sturen om het te laten updaten.

 

Radardetectie:

Radar- en laserdetectie: verboden… of niet? Voor de Nederlandse wetgeving zijn systemen welke aangeven waar zich flitspalen bevinden toegestaan. Vele navigatiesystemen zijn tegenwoordig al voorzien van deze functie. Verboden zijn de apparaten welke daadwerkelijk aangeven welke flitspalen voorzien zijn van een camera of welke aangeven waar zich een politiecontrole langs de weg bevindt. Wij leveren en monteren systemen van Stinger en Beltronics met LEGALE software. Het is aan u of u hierop buitenlandse software installeert.

Sinds kort is van het merk Beltronics de zeer geavanceerde STi-R Plus leverbaar. Dit apparaat waarschuwt voor alle vaste snelheidscontroles, zoals flitspalen, roodlichtcamera’s en trajectcontroles. De berijder wordt via gesproken en visuele waarschuwingen op de controles geattendeerd. De GPS flitspaaldatabase van de STi-R Plus bevat vrijwel alle vaste snelheidscontroles van Europa. Bovendien wordt de flitspaaldatabase regelmatig ge-update, de gebruiker kan de updates kosteloos van internet downloaden. Dankzij de compacte afmetingen zijn de stijlvol ontworpen display en bedieningsunit eenvoudig en onopvallend in de auto in te bouwen.

De AL G9 Guardian is een parkeersensor die werkt op dezelfde frequentie als politie lasers. De Target Lasertrack kan worden ingezet als laser-afstandsbediening om garagepoorten of tuinhekken mee te openen. Deze toepassingen maken beide systemen LEGAAL.radar